MAUNAWAI®PI®PRIME K8 vízszűrő

MAUNAWAI®PI®PRIME K8 víztisztító rendszer

közepesen kemény, kemény és nagyon kemény csapvíz esetén

 

  1. 1. SZINT

A kerámia szűrő a csapvízben található maradványok előszűrésére szolgál. Kiszűri a port, a rozsdát, a színezőanyagokat, valamint a lebegő- és üledékes maradványokat. A kerámia 0.2 µm nagyságú apró pórusai megakadályozzák a baktériumok továbbhaladását. Ezáltal minden típusú csírával szemben hatékony védelmet biztosít!

 

  1. 2. SZINT:

A vízkő-szűrő a vízkő mellett a nitrátot, nitritet és a nehézfémeket egyaránt eltávolítja a vízből. Ezáltal hozzáadott védelmet biztosít a főszűrő mellett a csapvíz szennyeződéseinek kiszűrésére.

 

  1. 3. SZINT:

A MAUNAWAI® víztisztító rendszer szíve a többrétegű STANDARD PÍ® - szűrőpatron.

  1. I. Kiváló aktívszén, kókuszdió héj felhasználásával

A legjobb minőségben előállítot, különleges teljesítőképességű aktívszén. A PREMIUM PÍ® szűrőbetét eltávolítja a káros anyogokat, így a klórt, a növényvédőszereket, nehézfémeket a nem kívánt íz- és illatanyagokat, a csírákat és számos további szennyeződést.

  1. II. PÍ®kerámiagolyók, PÍ®- és turmalin kerámia

Nyomelemek formájában ásványokat juttatnak a vízbe, valamint gondoskodnak a természetes vízstruktúra képződéséről. A turmalin kerámia katalizátorként funkcionál, és támogatja a PÍ®-kerámiagolyók víz összetételére gyakorolt pozitív hatását.

  1. III. Kvarc- és korallhomok

Természetes pozitív töltésükkel újrastrukturálják a víz szerkezetét. Funkcióját tekintve úgy működik mint a természetben egy csermely. Ez a réteg a víz ízvilágának javításáért felelős. A korallhomok energiát ajándékoz és stabilizálja a víz pH-értékét.

  1. IV. a. Zeolit-elemek és mágnes

Hozzájárulnak a víz ízének javításához és energetizálásához. A zeolitok magas porózusú biokatalizátorokként funkcionálnak. Elnyelnek bizonyos molekularészeket, méreganyagokat szívnak magukba (pl. arzén, ammónium) valamint kölcsönhatásban a PÍ®-kerámiaszűrővel optimalizálják a víz minőségét. A vízben feloldódó zeolit megkötheti a testünkben lévő szabad gyököket, jelentős tehertől szabadítva meg ezáltal szervezetünket.

IV.b.“Magic-Ball“  biokerámia és alkáli-biokerámia

Csökkentik a csapvíz klasztercsoportosulásait. Az alkáli-biokerámia szabályozza ezáltal a pH-értéket, a szokványos csapvizet lúgos ivóvízzé változtatja.

  1. V. EM-kerámia és kálcium

Az EM- kerámia Dr. Higa fejlesztésén alapul. Ez a szűrőréteg hatékony mikroorganizmusok révén energetikai jeleket tartalmaz, melyet a mezőgazdaságban, a táplálékkiegészítésben és számos más területen nagy sikerrel alkalmaznak.

A kalcium réteg harmonizálja a kalcium-magnézium viszonyát a vízben, a víz ezáltal visszanyeri természetes egyensúlyát.

 

  1. 4. SZINT

A különleges vízcsap

A folyamat végén a MAUNAWAI®- víz egy magas minőséget képviselő mágneses mezőn halad át a csaphoz érve, amely ezáltal újrarendezi a vízmolekulákat. Ennek következményeként zalik le az ismert vízkőtelenítési folyamat, amely valójában egy fizikai újrastrukúrálódást jelent: a vízben lebegő vízkő ezáltal kevésbé tapad a felülethez.

 

 

Az eredmény

 

A természettel összhangban lévő szűrőfolyamat eredményeként kiváló ízű, lágy és friss forrásvíz minőségű MAUNAWAI®-víz keletkezik. Már az első korty után tapasztalhatja a különbséget, és érezheti, ahogyan sejtjei még többre és többre vágynak!

Öntözze növényeit is MAUNAWAI®-vízzel, és figyelje meg a hatást! Győződjön meg a MAUNAWAI®-víz rendkívüli minőségéről!

 

Tovább a vásárláshoz!